WERKEN BIJ

Werken bij De Poffertjesman

Poffertjes bakken op de leukste festivals en evenementen van Nederland. Een gezellige club poffertjesmannen en -vrouwen om mee samen te werken. En als kers op de taart: onbeperkt poffertjes. De Poffertjesman is altijd op zoek naar enthousiaste collega’s. Jong of oud, parttime of fulltime. Iedereen is welkom!

Werken bij De Poffertjesman

Word jij de volgende poffertjesman of -vrouw?

We zijn op zoek naar verschillende poffertjesprofessionals:

Wat ga je doen?

Iedere werkdag start met dezelfde missie: een topevenement draaien met het team en de lekkerste traktaties serveren. Als poffertjesman of -vrouw verblijd je de gasten met heerlijke warme, versgebakken poffertjes. Bestellingen opnemen, de kassa bedienen, poffertjes bakken en de toppings verzorgen: jij kunt het allemaal. En je begrijpt dat we niet alleen poffertjes serveren, maar ook een beleving. Pas als gasten en collega’s tevreden zijn, ben jij dat ook. 

Wat krijg je ervoor terug?

Poffertjes serveren vanuit een authentieke foodtruck, de leukste festivals en evenementen van Nederland bijwonen én werken in een gezellig team! We belonen jouw inzet daarnaast met:

Wat vragen we van jou?

Wij vinden het belangrijk dat je energie krijgt van je werk. Horeca-ervaring is handig, maar absoluut niet verplicht. Wij vinden het veel belangrijker dat jij een gastvrije houding hebt en enthousiast bent. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de beste kwaliteit van de poffertjes, maar ook voor het sociale aspect. Je maakt regelmatig een gezellig praatje met de gasten of informeert ze over de beste toppings, want de poffertjesklant is koning. Werken in de horeca betekent ook net even wat extra gas geven als de situatie erom vraagt. Handen uit de mouwen steken is voor jou niet nodig, want jouw mouwen zijn altijd opgestroopt. Je laat je niet snel gek maken en aanpakken is jou op het lijf geschreven!

team

Zullen we kennismaken?

Voor ieder evenement een perfecte poffertjeskraam

Enthousiast? Solliciteer direct via +31850603103 Vragen? Neem dan meteen contact met ons op.

Deze organisaties verrasten hun gasten
en bezoekers al met onze poffertjes