POFFERTJESKRAAM HUREN LIMBURG

poffertjes 554x340 1

POFFERTJESKRAAM HUREN LIMBURG?

Wij kunnen met onze poffertjesplaat van 100 tot 1000 porties maken, geen probleem.

Uw poffertjeskraam huren Limburg is gemakkelijk te doen bij de Poffertjesman.nl. Met onze poffertjeskraam komen we bij u op locatie in Limburg of omstreken en maken we heerlijke ambachtelijke poffertjes op een mooie koperen bakplaat.

Ons poffertjesteam serveert dit uit aan uw gasten of klanten bij u in Limburg of omgeving huren.

Poffertjes-kraam | De Poffertjesman-verdraaid lekker

Wat krijgt u bij Poffertjeskraam huren Limburg?

Benieuwd wat u allemaal krijgt wanneer u een poffertjeskraam Limburg huurt? Wij kunnen een poffertjeskraam leveren in diverse afmetingen en stijlen. We hebben mooie parasols en met houtbeklede werkbanken alles om een ambachtelijke stijlvolle poffertjeskraam op jouw feest, opening, verjaardag, jubileum of wat dan ook te hebben.

Onze mobiele poffertjeskraam is in de vorm van een parasol van 4×3 meter met diverse wanden die erin geritst kunnen worden. In deze poffertjeskraam die de kleurstelling taupe-zwart heeft komen diverse werkbanken waaronder de koperen poffertjesplaat.

Wat krijgt u verder bij poffertjeskraam huren Limburg?

Arrangementen Poffertjeskraam huren Limburg

Poffertjeskraam huren Limburg kan verschillende arrangementen organiseren op verschillende locaties in Limburg.  Kijk voor de verschillende arrangementen die Poffertjeskraam huren Limburg kan aanbieden en kies uw eigen arrangement en wij komen bij u in de buurt om een heerlijk portie ambachtelijk gemaakte poffertjes te bakken met ons Poffertjes team.

poffertjes poffer minipancake minipancakes holland sweets food foodlover depoffertjesman kerstmarkt 1 9

DE MOGELIJKHEDEN

Een perfecte poffertjeskraam voor ieder evenement

Kraam

Poffertjeskraam

Een oud-Hollandse look in een modern jasje. De ultieme poffertjesbeleving! Meerdere stands mogelijk met diverse afmetingen.

Poffertjestruck

Foodtruck

Onze oude postbus is een eyecatcher op ieder evenement. Makkelijk te verplaatsen en neemt weinig ruimte in. Binnen 30 minuten is de foodtruck klaar om tot 1.500 poffertjes per uur te serveren!

Aircaravan

Retro-trailer

Een sfeermaker op ieder evenement. Perfect voor grote festivals en evenementen of bedrijfscatering met 4.000 gasten per dag.

Home

Poffertjes boerderij

Onze XXL-ervaring: de poffertjesboerderij wordt onderdeel van jouw event. Geschikt voor langdurige evenementen. Verras ons met jouw aanvraag; niets is ons te gek!

Waar wij staan

We zijn 365 dagen per jaar te vinden op evenementen in binnen- én buitenland. Van meerdaagse festivals, beurzen en markten tot ieder jaar twee maanden op de Keukenhof.

Poffertjes-retrotrailer | De Poffertjesman-verdraaid lekker

Particulier

Zakelijk

Zakelijk

Poffertjes-retrotrailer | De Poffertjesman-verdraaid lekker

Events

Poffertjes boerderij1 1

Themaparken

POFFERTJESKRAAM
VOOR UW FEEST OF EVENEMENT