POFFERTJESKRAAM HUREN FLEVOLAND

poffertjes 554x340 1

POFFERTJESKRAAM HUREN FLEVOLAND?

Wij kunnen met onze poffertjesplaat van 100 tot 1000 porties maken, geen probleem.

Uw poffertjeskraam Flevoland huren is gemakkelijk te doen bij de Poffertjesman.nl. Met onze poffertjeskraam komen we bij u op locatie in de provincie Flevoland of omstreken en maken we heerlijke ambachtelijke poffertjes op een mooie koperen bakplaat. Onze stijlvolle poffertjeskraam is een eye-catcher op elk feest.

Ons poffertjesteam serveert dit uit aan uw gasten of klanten bij u in Flevoland of omgeving.
Het team van de Poffertjesman Flevoland komt ook in de volgende woonplaatsen bij u langs:

  • Almere
  • Lelystad
  • Zeewolde
  • Emmeloord
  • Dronten
  • Biddinghuizen
  • en natuurlijk de wijde omgeving
Poffertjes-kraam | De Poffertjesman-verdraaid lekker

Wat krijgt u bij Poffertjeskraam huren Flevoland?

Benieuwd wat u allemaal krijgt wanneer u een poffertjeskraam Flevoland huurt? Wij kunnen een poffertjeskraam leveren in diverse afmetingen en stijlen. We hebben mooie parasols en met houtbeklede werkbanken alles om een ambachtelijke stijlvolle poffertjeskraam op jouw feest, opening, verjaardag, jubileum of wat dan ook te hebben.

Onze mobiele poffertjeskraam is in de vorm van een parasol van 4×3 meter met diverse wanden die erin geritst kunnen worden. In deze poffertjeskraam die de kleurstelling taupe-zwart heeft komen diverse werkbanken waaronder de koperen poffertjesplaat.

Wat krijgt u verder bij poffertjeskraam huren Flevoland?

Arrangementen

Poffertjeskraam huren Flevoland kan verschillende arrangementen organiseren op verschillende locaties in Flevoland.  Kijk voor de verschillende arrangementen die Poffertjeskraam huren Flevoland kan aanbieden en kies uw eigen Poffertjes arrangement en wij komen bij u in de buurt om een heerlijk portie ambachtelijk gemaakte poffertjes te bakken met ons Poffertjes team.

Wij kunnen verschillende arrangementen aanbieden en gaan graag met u in gesprek om uw feest een waar feest te maken.

foodtruck poffertjeskraam grandmarnier pancakes minipancakes poffertjes foodtruckdeal poffertje fest 3 1

DE MOGELIJKHEDEN

Een perfecte poffertjeskraam voor ieder evenement

Kraam

Poffertjeskraam

Een oud-Hollandse look in een modern jasje. De ultieme poffertjesbeleving! Meerdere stands mogelijk met diverse afmetingen.

Poffertjestruck

Foodtruck

Onze oude postbus is een eyecatcher op ieder evenement. Makkelijk te verplaatsen en neemt weinig ruimte in. Binnen 30 minuten is de foodtruck klaar om tot 1.500 poffertjes per uur te serveren!

Aircaravan

Retro-trailer

Een sfeermaker op ieder evenement. Perfect voor grote festivals en evenementen of bedrijfscatering met 4.000 gasten per dag.

Home

Poffertjes boerderij

Onze XXL-ervaring: de poffertjesboerderij wordt onderdeel van jouw event. Geschikt voor langdurige evenementen. Verras ons met jouw aanvraag; niets is ons te gek!

Waar wij staan

We zijn 365 dagen per jaar te vinden op evenementen in binnen- én buitenland. Van meerdaagse festivals, beurzen en markten tot ieder jaar twee maanden op de Keukenhof.

Poffertjes-retrotrailer | De Poffertjesman-verdraaid lekker

Particulier

Zakelijk

Zakelijk

Poffertjes-retrotrailer | De Poffertjesman-verdraaid lekker

Events

Poffertjes boerderij1 1

Themaparken

POFFERTJESKRAAM
VOOR UW FEEST OF EVENEMENT