POFFERTJES FOODTRUCK HUREN LIMBURG

poffertjes 554x340 1

POFFERTJES FOODTRUCK LIMBURG HUREN

Wij kunnen met onze poffertjesplaat van 100 tot 1500 porties poffertjes maken in Limburg, geen probleem.

Jouw Poffertjes foodtruck huren Limburg is gemakkelijk te doen bij de Poffertjesman.nl. Met onze poffertjeskraam komen we bij jou op locatie in Limburg of omstreken en maken we heerlijke vers bereide ambachtelijke poffertjes op een mooie koperen bakplaat.

Ons poffertjesteam serveert met een glimlach poffertjes uit aan jouw gasten of klanten in Limburg of omgeving bijvoorbeeld Maastricht, Venlo, Heerlen of een andere plek bij jou in de buurt. Poffertjes bakken doen wij graag op elke gelegenheid in Limburg.

Poffertjes-Foodtruck | De Poffertjesman-verdraaid lekker

Wat krijg je in Limburg bij Poffertjes Foodtruck huren?

Voor ieder evenement of feest heerlijk poffertjes bakken

Onze Poffertjes Foodtruck huren is een oude Duitse DPD post bestelbus. Deze is helemaal gerenoveerd en aangepast volgens alle regels en wetten o.a. de HACCP wetgeving m.b.t. hygiene.

Deze bus bezorgt geen post meer, maar poffertjes! Onze omgebouwde postbus is een echte blikvanger. De poffertjes foodtruck is makkelijk te verplaatsen en neemt weinig ruimte in, maar zorgt wel voor die nostalgische sfeer én de allerlekkerste, goudbruine poffertjes. Ideaal voor festivals, evenementen en catering. Binnen 30 minuten is de poffertjes foodtruck klaar om tot 1.500 poffertjes per uur te serveren; dat zijn 150 porties ambachtelijk vers bereide poffertjes!

Wat krijg je verder bij de poffertjes foodtruck

Poffertjes Arrangementen

Poffertjes Foodtruck huren kunnen verschillende arrangementen organiseren op verschillende locaties.  Kijk voor de verschillende arrangementen die Poffertjes Foodtruck huren kan aanbieden en kies uw eigen arrangement en wij komen bij jou in de buurt om een heerlijk portie vers bereide ambachtelijk gemaakte poffertjes te bakken met ons Poffertjes team. Of kijk hieronder naar onze verschillende poffertjes aanbiedingen van poffertjeskraam, poffertjes foodtruck of poffertjes retro-trailer tot aan poffertjes horeca/catering invulling op jouw locatie.

foodtruck poffertjeskraam grandmarnier pancakes minipancakes poffertjes foodtruckdeal poffertje fest 5

DE MOGELIJKHEDEN

Een perfecte poffertjeskraam voor ieder evenement

Kraam

Poffertjeskraam

Een oud-Hollandse look in een modern jasje. De ultieme poffertjesbeleving! Meerdere stands mogelijk met diverse afmetingen.

Poffertjestruck

Foodtruck

Onze oude postbus is een eyecatcher op ieder evenement. Makkelijk te verplaatsen en neemt weinig ruimte in. Binnen 30 minuten is de foodtruck klaar om tot 1.500 poffertjes per uur te serveren!

Aircaravan

Retro-trailer

Een sfeermaker op ieder evenement. Perfect voor grote festivals en evenementen of bedrijfscatering met 4.000 gasten per dag.

Home

Poffertjes boerderij

Onze XXL-ervaring: de poffertjesboerderij wordt onderdeel van jouw event. Geschikt voor langdurige evenementen. Verras ons met jouw aanvraag; niets is ons te gek!

Waar wij staan

We zijn 365 dagen per jaar te vinden op evenementen in binnen- én buitenland. Van meerdaagse festivals, beurzen en markten tot ieder jaar twee maanden op de Keukenhof.

Poffertjes-retrotrailer | De Poffertjesman-verdraaid lekker

Particulier

Zakelijk

Zakelijk

Poffertjes-retrotrailer | De Poffertjesman-verdraaid lekker

Events

Poffertjes boerderij1 1

Themaparken

POFFERTJES
VOOR JOUW FEEST OF EVENEMENT IN LIMBURG