POFFERTJES CATERING HUREN ZEELAND

poffertjes 554x340 1

POFFERTJES CATERING ZEELAND HUREN

Wij kunnen met onze poffertjesplaat van 100 tot 1000 porties poffertjes maken in Zeeland, geen probleem met onze poffertjes catering.

Jouw Poffertjes catering huren Zeeland is gemakkelijk te doen bij de Poffertjesman.nl. Met onze poffertjeskraam komen we bij jou op locatie in Zeeland of omstreken en maken we heerlijke ambachtelijke poffertjes op een mooie koperen bakplaat.

Ons poffertjesteam serveert dit uit aan jouw gasten of klanten bij in Zeeland of omgeving bijvoorbeeld Middelburg, Terneuzen of een andere plek bij jou in de buurt. Poffertjes bakken als cateraar doen wij graag op elke gelegenheid in Zeeland.

Poffertjes catering cateraar dePoffertjesman

Wat krijg je in Zeeland bij Poffertjes catering huren?

Onze Poffertjes Foodtruck huren is een oude Duitse DPD post bestelbus. Deze is helemaal gerenoveerd en aangepast volgens alle regels en wetten o.a. de HACCP wetgeving m.b.t. hygiene.

Daarnaast hebben wij voor een poffertjes catering de beschikking over een complete Poffertjes kraam die wij gezellig aankleden en ook voorzien is van een grote poffertjes bakplaat van traditioneel koper gemaakt!

Voor grote poffertjes catering opdrachten hebben wij een Poffertjes retro-trailer in de looks van de jaren 50. Echt een eye-catcher op elke poffertjes catering opdracht.

Wat krijg je verder bij de poffertjes catering

DE 8 Van de poffertjesman

Poffertjes catering Arrangementen Zeeland

Poffertjes Catering huren kunnen verschillende catering arrangementen organiseren op verschillende locaties. Kijk voor de verschillende catering arrangementen die de Poffertjesman kan aanbieden en kies uw eigen arrangement en wij komen bij jou in de buurt om een heerlijk portie vers bereide ambachtelijk gemaakte poffertjes te bakken met ons Poffertjes team. 

Of kijk hieronder naar onze verschillende poffertjes aanbiedingen van poffertjeskraam, poffertjes foodtruck of poffertjes retro-trailer tot aan poffertjes horeca/catering invulling op jouw locatie.

foodtruck poffertjeskraam grandmarnier pancakes minipancakes poffertjes foodtruckdeal poffertje fest 3 1

DE MOGELIJKHEDEN

Een perfecte poffertjeskraam voor ieder evenement

Kraam

Poffertjeskraam

Een oud-Hollandse look in een modern jasje. De ultieme poffertjesbeleving! Meerdere stands mogelijk met diverse afmetingen.

Poffertjestruck

Foodtruck

Onze oude postbus is een eyecatcher op ieder evenement. Makkelijk te verplaatsen en neemt weinig ruimte in. Binnen 30 minuten is de foodtruck klaar om tot 1.500 poffertjes per uur te serveren!

Aircaravan

Retro-trailer

Een sfeermaker op ieder evenement. Perfect voor grote festivals en evenementen of bedrijfscatering met 4.000 gasten per dag.

Home

Poffertjes boerderij

Onze XXL-ervaring: de poffertjesboerderij wordt onderdeel van jouw event. Geschikt voor langdurige evenementen. Verras ons met jouw aanvraag; niets is ons te gek!

Waar wij staan

We zijn 365 dagen per jaar te vinden op evenementen in binnen- én buitenland. Van meerdaagse festivals, beurzen en markten tot ieder jaar twee maanden op de Keukenhof.

Poffertjes-retrotrailer | De Poffertjesman-verdraaid lekker

Particulier

Zakelijk

Zakelijk

Poffertjes-retrotrailer | De Poffertjesman-verdraaid lekker

Events

Poffertjes boerderij1 1

Themaparken

POFFERTJES
CATERING VOOR JOUW FEEST OF EVENEMENT IN ZEELAND