POFFERTJES CATERING HUREN GRONINGEN

poffertjes 554x340 1

POFFERTJES CATERING GRONINGEN HUREN

Wij kunnen met onze poffertjesplaat van 100 tot 3500 porties/uur poffertjes maken in Groningen, geen probleem.

Jouw Poffertjes catering huren Groningen is gemakkelijk te doen bij de Poffertjesman.nl. Met onze poffertjeskraam, poffertjes foodtruck of poffertjes retro-trailer komen we bij jou op locatie in Groningen of omstreken en maken we heerlijke vers bereide ambachtelijke poffertjes op een mooie koperen bakplaat.

Ons poffertjesteam serveert met een glimlach poffertjes uit aan jouw gasten of klanten in Groningen of omgeving . Poffertjes bakken als cateraar doen wij graag op elke catering gelegenheid in Groningen.

Omdat wij erg flexibel zijn en goed kunnen meedenken mag je ook ons je eigen idee voorschotelen. We gaan samen kijken naar een invulling hoe wij vers bereide poffertjes op jouw catering kunnen gaan invullen.

Poffertjes catering cateraar dePoffertjesman

Wat krijg je in Groningen bij Poffertjes Catering huren?

Voor ieder catering evenement of feest heerlijk poffertjes bakken

Onze Poffertjes Foodtruck huren is een oude Duitse DPD post bestelbus. Deze is helemaal gerenoveerd en aangepast volgens alle regels en wetten o.a. de HACCP wetgeving m.b.t. hygiene.

Daarnaast hebben wij voor een poffertjes catering de beschikking over een complete Poffertjes kraam die wij gezellig aankleden en ook voorzien is van een grote poffertjes bakplaat van traditioneel koper gemaakt!

Voor grote poffertjes catering opdrachten hebben wij een Poffertjes retro-trailer in de looks van de jaren 50. Echt een eye-catcher op elke poffertjes catering opdracht.

Wat krijg je verder bij de poffertjes catering

DE 8 Van de poffertjesman

Poffertjes catering Arrangementen Groningen

Poffertjes Catering huren Groningen kunnen verschillende catering arrangementen organiseren op verschillende locaties. Kijk voor de verschillende catering arrangementen die de Poffertjesman kan aanbieden en kies uw eigen arrangement en wij komen bij jou in de buurt om een heerlijk portie vers bereide ambachtelijk gemaakte poffertjes te bakken met ons Poffertjes team. 

Of kijk hieronder naar onze verschillende poffertjes aanbiedingen van poffertjeskraam, poffertjes foodtruck of poffertjes retro-trailer tot aan poffertjes horeca/catering invulling op jouw locatie.

foodtruck poffertjeskraam grandmarnier pancakes minipancakes poffertjes foodtruckdeal poffertje fest 5

DE MOGELIJKHEDEN

Een perfecte poffertjeskraam voor ieder evenement

Kraam

Poffertjeskraam

Een oud-Hollandse look in een modern jasje. De ultieme poffertjesbeleving! Meerdere stands mogelijk met diverse afmetingen.

Poffertjestruck

Foodtruck

Onze oude postbus is een eyecatcher op ieder evenement. Makkelijk te verplaatsen en neemt weinig ruimte in. Binnen 30 minuten is de foodtruck klaar om tot 1.500 poffertjes per uur te serveren!

Aircaravan

Retro-trailer

Een sfeermaker op ieder evenement. Perfect voor grote festivals en evenementen of bedrijfscatering met 4.000 gasten per dag.

Home

Poffertjes boerderij

Onze XXL-ervaring: de poffertjesboerderij wordt onderdeel van jouw event. Geschikt voor langdurige evenementen. Verras ons met jouw aanvraag; niets is ons te gek!

Waar wij staan

We zijn 365 dagen per jaar te vinden op evenementen in binnen- én buitenland. Van meerdaagse festivals, beurzen en markten tot ieder jaar twee maanden op de Keukenhof.

Poffertjes-retrotrailer | De Poffertjesman-verdraaid lekker

Particulier

Zakelijk

Zakelijk

Poffertjes-retrotrailer | De Poffertjesman-verdraaid lekker

Events

Poffertjes boerderij1 1

Themaparken

POFFERTJES
CATERING VOOR JOUW FEEST OF EVENEMENT IN GRONINGEN