OVER ONS

depoffertjes

De Poffertjesman

Een team van zo’n 30 poffertjesmannen en -vrouwen is 365 dagen per jaar te vinden op locaties in binnen- én buitenland. Onze eyecatching foodtrucks zijn ingericht om per dag tot wel 10.000 gasten te trakteren op een heerlijk schaaltje warme, versgebakken poffertjes. Maar ook op intiemere locaties, zowel zakelijk als privé, voelen onze trucks en bakkers zich uitermate thuis.

DE 8 Van de poffertjesman

ons recept

ONS RECEPT

De lekkerste poffertjes

Het beste recept voor een geslaagd evenement? Het begint natuurlijk met ons geheime poffertjesrecept voor de allerlekkerste poffertjes, bereid op een ambachtelijke manier en met alleen maar de lekkerste ingrediënten. Ons recept is speciaal ontwikkeld door de Poffertjesman en vind je dus ook nergens anders!

DE BESTE PROFESSIONALS​

Ambachtelijkheid is een gouden combinatie met onze professionaliteit. Iedere dag start met dezelfde missie. Een topevenement draaien en de lekkerste traktaties serveren. Die verantwoordelijkheid vertrouwen we toe aan onze enthousiaste locatieteams, bestaande uit professionals die we zelf opleiden tot poffertjesmannen- en vrouwen. Eveneens onmisbaar zijn onze collega’s op kantoor, die iedere dag meedenken met onze klanten, adviezen geven en zorgen voor een gestroomlijnde planning. Onze organisatie is een goed geoliede machine waar je professioneel mee samenwerkt. Bij ons is afspraak ook écht afspraak.

prof
modernste

DE MODERNSTE APPARATUUR ​

Aan de buitenkant zijn onze foodtrucks een echte eyecatcher, maar aan de binnenkant schuilt een moderne keuken die voldoet aan de HACCP. We voldoen aan alle hygiënecodes en werken volgens de regels van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). En we hebben elektrische, duurzame ovens waarbij we geen gas gebruiken. Zo zorgen we niet alleen voor de lekkerste poffertjes, maar zorgen we er ook voor dat de hygiëne tiptop in orde is. Ons doel: de verwachtingen overtreffen!

Yannick: founder van de Poffertjesman

Yannick begon in 2012 met het bakken van poffertjes. Zijn neus voor kwaliteit en service viel op en binnen de kortste keren was zijn poffertjeskraam volledig volgeboekt. Hij voelde zich nog meer ondernemer dan poffertjesbakker, en besloot daarom om het bedrijf verder te ontwikkelen. Het resultaat mag er zijn: 4 foodtrucks, 5 boekingen per week en ruim 1 miljoen poffertjes per jaar, gebakken van Nederland tot Engeland. De Poffertjesman is overal!

Yannick

“Mensen die smullen van hun schaaltje poffertjes op schoot, collega’s met een big smile in de poffertjeskraam en een opdrachtgever die zichtbaar geniet van zijn eigen evenement. Dáár doe ik het voor!”

Yannick Probst, founder van De Poffertjesman

BEKIJK DE POFFERTJES MAN IN ACTIE!