EVENEMENTEN

Waar wij staan

Blikvanger op elk evenement

Een evenement dat op rolletjes loopt. Tevreden gasten die genieten van verse poffertjes en de gezellige sfeer. En een organisatie waar je fijn en professioneel mee samenwerkt. Met meer dan 100 evenementen per jaar heeft De Poffertjesman alles in huis om van jouw evenement een smakelijk festijn te maken!

trakatie

EEN NOSTALGISCHE TRAKTATIE IN EEN MODERN JASJE​

Met De Poffertjesman op jouw evenement kies je voor kwaliteit. Alles regelen we tot in de puntjes. Onze kramen zijn flexibel en makkelijk op te bouwen, waardoor we op iedere plek poffertjes kunnen serveren. We maken ons huisgemaakte poffertjesrecept ter plekke en voor je het weet dwarrelt de zoete geur het (festival)terrein al over. Eenmaal bij de kraam wordt het nog lastig kiezen: boter, poedersuiker, aardbeien, slagroom? Of chocoladesaus?

Een foodtruck voor ieder evenement

We hebben een passende foodtruck voor ieder evenement. Van foodtruck tot poffertjeskraam. En van retrotrailer tot poffertjesboerderij. De kans is groot dat je ons bent tegengekomen op de Keukenhof, de Coen & Sander Show, KLM Dutch Open of Lego World. Na onze jarenlange ervaring en meer dan 1.000 events weten we dan ook precies welke kraam bij welk evenement (publiek, zakelijk of privé) past. Zo zetten we onze retrotrailer in voor evenementen met een volume van meer dan 4.000 poffertjes. En kunnen we de poffertjesboerderij zelfs voor langere tijd op één vaste locatie zetten. We denken vanaf de eerste aanvraag graag met je mee om een topevenement neer te zetten. Daag ons vooral uit!

Poffertjes-retrotrailer | De Poffertjesman-verdraaid lekker

de 8 van de poffertjesman

DE MOGELIJKHEDEN

Een perfecte poffertjeskraam voor ieder evenement

Unit

Mobiele
poffer-unit

Warm en nostalgisch, strak en professioneel. Onze mobiele poffer-units zijn verrijdbaar en staan in no-time overal. Aan elkaar gekoppeld of los. Zodat jij ál jouw bezoekers van poffertjes voorziet.

Kraam

Poffertjeskraam

Een oud-Hollandse look in een modern jasje. De ultieme poffertjesbeleving! Meerdere stands mogelijk met diverse afmetingen.

Poffertjestruck

Foodtruck

Onze oude postbus is een eyecatcher op ieder evenement. Makkelijk te verplaatsen en neemt weinig ruimte in. Binnen 30 minuten is de foodtruck klaar om tot 1.500 poffertjes per uur te serveren!

Aircaravan

Retro-trailer

Een sfeermaker op ieder evenement. Perfect voor grote festivals en evenementen of bedrijfscatering met 4.000 gasten per dag.

depoffertjeschalet

poffer-chalet

Binnenkort meer informatie

Home

Poffertjes boerderij

Onze XXL-ervaring: de poffertjesboerderij wordt onderdeel van jouw event. Geschikt voor langdurige evenementen. Verras ons met jouw aanvraag; niets is ons te gek!