ARRANGEMENTEN

Foodtrucks en prijzen

Voor ieder evenement een perfecte poffertjeskraam

Jij zorgt voor de gasten, wij voor de poffertjes. Met een kraam die precies bij jouw wensen past zorgen we voor een evenement dat op rolletjes loopt. Met meer dan 1.000 events op de teller weten we precies welke kraam het beste past bij jouw evenement. Neem onze foodtruck; deze omgebouwde postbus is een eyecatcher op ieder evenement. De poffertjeskraam is juist ideaal voor kleinere events. Met de retrotrailer ga je voor een nostalgische look en veel volume per uur. Een vaste kraam voor een langere periode? Dan is de poffertjesboerderij het antwoord. Eén ding is zeker: een poffertjeskraam maakt van ieder evenement een feest!

MOBIELE POFFER-UNIT

VOOR IEDER EVENEMENT EEN PERFECTE MOBIELE POFFER-UNIT

Moeilijk bereikbare plek? Weinig ruimte? Wel zin in poffertjes? Onze mobiele poffer-units zijn verrijdbaar en staan in no-time overal. Bijvoorbeeld op indoor evenementen, beurzen en congressen. En ook op festivals zijn het echte eyecatchers dankzij hun warme, nostalgische uitstraling. We hebben zeven mobiele units, die we binnen 15 minuten opbouwen. Aan elkaar gekoppeld op grootschalige evenementen, of los van elkaar op meerdere locaties. Jij kiest: al het poffertjesplezier op één plek of meerdere kramen om het poffertjesverkeer te spreiden. Onze mobiele poffer-units zijn elektrisch (dus veilig!). En dankzij de automatische doseermachine én de onovertroffen poffertjesbakkers bakt één kraam 150 porties. Dat is wel 1500 poffertjes per uur!

Mobiele stroopwafel-unit

Voor ieder evenement een perfecte mobiele stroopwafel-unit

Moeilijk bereikbare plek? Weinig ruimte? Wel zin in stroopwafels? Onze mobiele stroopwafel-units zijn verrijdbaar en staan in no-time overal. Bijvoorbeeld op indoor evenementen, beurzen en congressen. En ook op festivals zijn het echte eyecatchers dankzij hun warme, nostalgische uitstraling. We hebben zeven mobiele units, die we binnen 15 minuten opbouwen. Aan elkaar gekoppeld op grootschalige evenementen, of los van elkaar op meerdere locaties. Jij kiest: al het stroopwafel plezier op één plek, of meerdere kramen om het stroopwafelverkeer te spreiden. Wat dacht je van een combinatie met poffertjes? Onze mobiele stroopwafel-units en mobiele poffer-units zijn een perfecte combinatie samen! Onze mobiele poffer-units zijn elektrisch
(dus veilig!).

Poffertjeskraam

Voor ieder evenement een perfecte poffertjeskraam

Een oud-Hollandse look in een modern jasje. De ultieme poffertjesbeleving! Het voordeel van de poffertjeskraam is dat we meerdere stands kunnen opbouwen met diverse afmetingen. Daardoor is hij compact en flexibel; ideaal voor kleinere evenementen zoals markten, beurzen en bruiloften. Vanuit de poffertjeskraam bakken onze enthousiaste poffertjesmannen- en vrouwen 1.200 poffertjes per uur!

Foodtruck

Voor ieder evenement een perfecte poffertjeskraam

Deze bus bezorgt geen post meer, maar poffertjes! Onze omgebouwde postbus is een echte blikvanger. De foodtruck is makkelijk te verplaatsen en neemt weinig ruimte in, maar zorgt wel voor die nostalgische sfeer én de allerlekkerste, goudbruine poffertjes. Ideaal voor festivals, evenementen en catering. Binnen 30 minuten is de foodtruck klaar om tot 1.500 poffertjes per uur te serveren; dat zijn 150 porties!

Retrotrailer

Voor ieder evenement een perfecte poffertjeskraam

Met de looks van onze retrotrailer waan je je in de jaren 50. Deze eyecatcher is van alle gemakken voorzien en is een sfeermaker op ieder evenement. Vanuit de retrotrailer bakken we razendsnel de allerlekkerste, ambachtelijke poffertjes: 350 porties van 10 stuks per uur. Dat zijn dus 3.500 poffertjes per uur! De retrotrailer is perfect voor grote festivals en evenementen of bedrijfscatering met 4.000 gasten per dag. 

Poffer-chalet

Voor ieder evenement een perfecte poffer-chalet

Wat een eyecatcher! Vanuit onze robuuste houtsnede poffer-chalet kunnen wij grote hoeveelheden poffertjes per uur aan. Of het nu gaat om een langdurig winters evenement of een drukbezochte zomerse locatie, alles is mogelijk! Omdat de chalet makkelijk en snel aan te passen is, kunnen wij verschillende thema’s toevoegen aan de chalet. Denk hierbij aan een kerst/winters thema, Wild West of een Halloween thema. Alles is mogelijk! Ieder ander thema is mogelijk in overleg.

De poffer-chalet is inzetbaar voor langdurige evenementen van tenminste vijf dagen. De chalet wordt doormiddel van een ingebouwd hydraulisch systeem opgebouwd binnen een halve dag.

Poffertjesboerderij

Voor ieder evenement een perfecte poffertjeskraam

Een bijzonder evenement waarbij je écht wil uitpakken. De poffertjesboerderij is onze XXL-ervaring. Je vindt onze poffertjesboerderij op grote evenementen, voor langere tijd. Snelheid, smaak en beleving komen hier samen. Onze boerderij is niet alleen een aanvulling op jouw evenement, maar wordt er een compleet onderdeel van. Je vindt de poffertjesboerderij bijvoorbeeld twee maanden per jaar op Keukenhof. Maar ook bij langdurige projecten, evenementen, festivals, themaparken of beurzen is de poffertjesboerderij een perfecte aanvulling. Iedere aanvraag is bespreekbaar; niets is ons te gek. We denken graag met je mee om een verrassend concept neer te zetten. 

truckdeal

Foodtruckdeal

Voor ieder evenement een perfecte poffertjeskraam

We zijn van alle smaken thuis, van zoet tot hartig. We hebben een groot netwerk met veel contacten, waardoor we snel kunnen schakelen. Neem onze foodtruckdeal: de beste combinatie tussen vlees grillen en de zoete verleiding van poffertjes. We werken samen met Mr. Grill voor een totaalpakket en een gezellige festivalsfeer op jouw evenement. Alles is mogelijk: van complete barbecue tot poffertjesbuffet, van tenten en muziek en van terras tot verlichting. Wil je poffertjes liever combineren met een ander concept? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden!


Wil je weten welke kraam het beste bij jouw evenement past? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee!

DE 8 VAN DE POFFERTJESMAN

Deze organisaties verrasten hun gasten
en bezoekers al met onze poffertjes